El Bàsquet Manresa té temps fins les vuit d'aquesta tarda per donar d'alta un jugador que des de fa uns dies està entrenant amb l'equip d'Ibon Navarro. Es tracta del base americà, amb passaport montenegrí, Brion Rush. El jugador, que farà 32 anys aquest mes de novembre i que amida 1,86 metres, podria reforçar la posició de base atès que la participació aquest diumenge de Lluís Costa contra el Joventut és més que dubtosa. En la roda de premsa setmanal prèvia a cada partit, l'entrenador ha manifestat que «Rush estava a Barcelona i porta uns quants dies entrenant amb nosaltres. Si la documentació és en regla, encara falta algun paper, i ho creiem oportú, el podríem donar d'alta. Costa té un trencament en el muscle psoes, una lesió que com a mínim necessita un temps de recuperació de tres setmanes». Costa va parar després de la derrota del passat 16 d'octubre amb l'Obradoiro, el darrer partit que ha jugat fins el Manresa, que va descansar la setmana passada.

Brion Rush, que al 2015 va fer la pretemporada al Fuenlabrada però que finalment no es va quedar al conjunt madrleny, ha estat en la última temporada en tres equips diferents: l'Ulm a Alemanya, el Sutjeska de Montenegro i l'Azad University de Teheran. Pel que fa a l'ala Pere Tomàs, lesionat en el turmell esquerre en el partit contra el Rio Natura Monbus Obradoiro, Ibon Navarro es va mostrar més optimista sobre la seva participació davant el Joventut, al Congost, d'aquest diumenge a les 19 hores. També és dubte el capità Román Montañez que durant la setmana ha hagut de deoxar d'entrenar per molèsties a l'esquena. En canvi, Joe Trapani està gairebé recuperat de la seva lesió al turmell.

L'ICL té un balanç d'una victòria i tres derrotes en els partits que fins ara ha disputat mentre que la Penya és el cuer de la lliga Endesa amb cinc derrotes.