Els problemes físics que des de fa dies arrossega Aleksandar Cvetkovic han empitjorat i l'entrenador Ibon Navarro ha confirmat, aquest divendres en roda de premsa, que no estarà a punt per enfrontar-se al Reia Madrid. El jugador té una lesió al genoll esquerre que li "provoca molt dolor" segons el tècnic.

A més, la seva continuitat al Manresa és una incògnita i les expectatives són pessimistes. "Potser fins dilluns no prenguem una decisió; les sensacions que ell té canvien d'un dia a un altre". En tot cas, es quedi o no Cvetkovic, la necessitat de fitxar un base sembla una urgència atès que Lluís Costa tot just tornarà aquest diumenge a l'equip després de tenir una lesió en les últimes setmanes al muscle psoes i Brion Rush acaba el seu contracte temporal i, en principi, no continuarà perquè Navarro entèn "que no és el jugador que ens fa falta. Estem contents amb ell, però no ens ajuda en els que sí ens dóna Cvetkovic".

En la seva compareixença davant dels periodistes, Ibon Navarro ha declarat que "Lluís Costa va fer dijous el primer entrenament sencer amb l'equip i veurem quants minuts ens pot ajudar diumenge. Cvetkovic no podrà jugar; porta tres partits actuant lesionat. I no ho ha jugat bé perquè el seu genoll no li permet fer-ho amb normalitat, ni córrer, ni defensar. Els serveis mèdics han proposat que pari per veure si és possible poder recuperar-lo; estem força preocupats. David Jofresa tampoc no ha pogut entrenar massa bé per molèsties durant la setmana i Guillem Jou es va fer, dimecres una subluxació a l'espatlla i s'estarà tres setmanes de baixa".

Sobre el base que caldrà fitxar, Ibon Navarro ha comentat "hem d'aclarir si necessitem un jugador que sigui només un 1, i el temps per al qual el necessitem. Si jugarà al costat de Cvetkovic o no és un dels condicionants. Ara no sabem on estem. L'estat del genoll de Cvetkovic varia d'un dia a un altre, Ell potser no era massa conscient de com estava fins que va veure com va jugar a Bilbao, no es veia tant malament, Ell ha intentat ajudar tot el que podia, no teníem a Lluís Costa i Rush tampoc no és un base pur. Però al final estava pensant més en com posar el peu per no sentir dolor que en jugar". L'ICL Manresa no acostuma a fer notes de premsa sobre l'estat físic dels jugadors i les seves lesions. Sobre la de Cvetkovic ha estat Ibon Navarro qui ha anar informant, i fa dues setmanes va explicar que té una condropatia als genolls i ha afegit que és en l'esquerre on més li afecta.

Preguntat sobre l'evolució de la lesió i si Cvetkovic ja tenia aquestes molèsties quan va arribar l'estiu al Congost ha explicat que "ell té una deficiència muscular, té una condropatia. Tampoc sóc metge i el seu problema sembla ser que té fases de dolor que en algun moment són molt agudes i la resposta del seu organisme és la d'atrofiar el muscle, perdent massa muscular i estabilitat, amb el risc de lesions que això comporta".

L'ICL Manresa, cuer de l'ACB amb una victòria i set derrotes, s'enfronta diumenge al Reial Madrid en la pista dels blancs, al Barclaycard Center, a partir de les 12,30 hores. L'equip de Pablo Laso és el líder amb un balanç invers als manresans (7-1). Ibon Navarro, que després del partit a Bilbao va ser molt crític amb la plantilla, ha comentat "que dilluns vam fer autocrítica, tots. Vam veure el partit junts al Museu del Bàsquet i la conclusió és que hem de ser més durs mentalment, no enfonsar-nos al primer problema que tinguem".

El Manresa té un balanç de 38 derrotes a la pista del Madrid i 4 victòries, tres en la temporada que es va guanyar la lliga (1997-98) i una el 2015 que va servir per aconseguir la permanència esportiva en la última jornada de la competició.