Tot i jugar relaxat, el Reial Madrid no ha permès que l'ICL Manresa donés la sorpresa i s'ha imposat als manresans per 96-70 en un duel marcat per molts incidents com les lesions de Patrik Auda -que ha abandonat el matx en llitera-, les tres faltes de Luksa Andric en tres minuts, les també lesions de Felipe Reyes i Dontaye Draper, o l'autoexclusió d'Andrés Nocioni, per dues tècniques consecutives.

Llull, un exManresa que no entén una altra cosa que esprémer-se a fons independentment del rival o les circumstàncies, ha aconseguit 4/5 en triples en tan sols 16 minuts de joc i ha revolucionat el partit i al seu equip amb la seva voluntat. Amb 24 punts ha estat un malson per als d'Ibon Navarro.

Ha estat un partit estrany que ha començat amb la lesió de Reyes en el primer rebot. Luksa Andric ha comès la seva tercera personal als 3.30 minuts (8-5) i Auda s'ha lesionat de gravetat un turmell i ha hagut d'abandonar la pista en llitera, 11-10 (min.4.30).

El segon quart també ha estat rar. El Madrid ha desconnectat i el Manresa s'ha cenrtat. Marcador al descans: 41-36.

El líder de la lliga s'ha posat les piles en la represa. Més ben dit, Llull, En cinc minuts ha anotat dotze punts per sumar 24 en el minut 25 (60-40). Amb un parcial de 33-15 el Madrid ha acabat de decantar cap al seu costat la victòria, 74-51.

Els deu minuts finals han estat de descans per als blancs habituals i un calvari per als bagencs.