L'actualitat plena de derrotes, lesions i especulacions de l'ICL Manresa ha tingut aquest dimarts un nou episodi amb el pivot croat Luksa Andric de protagonista. A través de les xarxes socials, en concret del fòrum de la pàgina oficial de l'ACB, aficionats manresans explicaven a mitja tarda que el jugador havia mantingut una discussió, no s'aclaria si amb l'entrenador Ibon Navarro o amb algú altre, i que no s'havia entrenat. El Bàsquet Manresa no ha fet declaracions oficials, tot i reconèixer l'incident i traient-li ferro.

Segons ha pogut saber Regió7 ha estat durant la sessió de video previ a l'entrenament que Ibon Navarro ha fet amb la plantilla, quan Andric no ha estat d'acord amb algunes de les consideracions de l'entrenador. Aquest ha decidit que Andric no s'entrenés avui,

Luksa Andric, que havia de ser el gran referent interior de l'ICL Manresa, no està responent a les expectatives. Arribava després d'estar un any aturat per una intervenció quirúrgica a l'esquena però tant en la pretemporada com en els primers partits de lliga va mostrar detalls de la seva qualitat. Coincidint amb el seguit de derrotes, en els darrers partits ha entrat en la dinàmica de cometre moltes faltes, tocant fons en els dos últims desplaçaments. A Bilbao li van xiular tres en tres minuts i diumenge passat, a Madrid, tres en quatre minuts, L'ICL Manresa és el cuer de la lliga Endesa amb una sola victòria en nou partits i dumenge rep l'Unicaja al Congost amb la baixa del lesionar Patrik Auda, que en té per sis setmanes, i el dubte del base Aleksandar Cvetkovic.