El base Aleksandar Cvetkovic no jugarà tampoc el partit contra l'Unicaja d'aquest diumenge i es troba al seu país, a Sèrbia, amb el permís del Bàsquet Manresa. Cal recordar que, amb molèsties en el genoll esquerre a causa d'una condropatia crònica que té, ja no va disputar el partit a la pista del Reial Madrid, diumenge passat. El jugador ha de tonrar al Bages la setmana vinent. Els metges li van aconsellar repòs i, després del partit a Madrid, l'entrenador Ibon Navarro va confessar que es trobava «molt preocupat» per la lesió del base.

Avui s'ha de saber si l'ICL prèn la decisió d'ampliar uns dies més el contracte de Brion Rush qui ha anat entrenant-se tot i que el seu vincleamb el Manresa expirava el diumenge passat. Com se sap, el que s'estarà 6 setmanes fora de joc és Patrik Auda per la lesió en el turmell esquerre que es va fer al Barclaycard Center.

Pel que fa al pivot croat Luksa Andric, que dimarts a la tarda va tenir una discussió amb NavarroIen la sessió de video d'analisi del partit a Madrid i l'entrenador el va enviar a casa, s'ha entrenat de forma normal tant dimecres com dijous amb la resta de companys de l'equip, Andric es va carregar de nou ràpidament de faltes (3 en quatre minuts) en el darrer matx del Manresa. El que s'ha perdut dos dies de treball és l'ala americà Scott Suggs, afectat per un virus estomacal però ahir ja va participar en la triple sessió de feina de l'equip.

El partit de diumenge serà ben especial per a Belemene, cedit al amb Bàsquet Manresa per l'Unicaja. El congolès ha declarat en el xat de regio7.cat que «seré el primer en tneir ganes de guanyar, estic molt motivat. Em de sortir més forts que ells, i crec que els rebots seran importants davant un rival que defensa molt bé i pressiona».