El Bàsquet Manresa intentarà trencar, aquest diumenge al pavelló Fernando Martín de Fuenlabrada (12,30 hores, dial 194 de Movistar), la seva ratxa de vuit derrotes seguides que l'han enfonsat al darrer lloc de la classificaicó de la lliga Endesa. El seu rival és el Montakit, penúltim i amb 3 victòries a la classificació. En aquest partit encara no debutarà el pivot ucraïnès Igor Zaytsev (2,11 metres) fitxat per dos mesos en un principi per suplir el temps que estarà lesionat Patrik Auda, tot i que es podria quedar fins a final de temporada.

L'ICl continua buscant un base que alleugi la seva precària situació en aquesta posició clau de la pista. Aleksnadar Cvetkovic ja ha tornat de Sèrbia però encara no podrà jugar a Fuenlabrada, tot i que el club confia que el seu genoll esquerre li permeti tornar a la dinàmica de l'equip en pocs dies. Brion Rush, el base al qual se li està renovant el contracte setmana a setmana, arriba amb problemes físics al partit d'aquest cap de setmana per unes molèsties als isquiotibials. L'entrenador Ibon Navarro veu "molt dubtosa" la seva participació en aquest partit. Lluís Costa, per tant, serà el base de referència i tindrà el complement del capità Román Montañez que ja fa dies que ajuda a baixar la pilota.

El Fuenlabrada i el Manresa s'han enfrontat 15 vegades en la pista madrilenya, amb un balanç força equilibrat de 8-7. L'equip de Cuspinera té dimecres un partit decisiu ja que necessita guanyar el Lietuvos Rytas, a casa, per poder continuar disputant la competició continental de l'Eurocup.