El base nord-americà Tyrese Rice va fer una exhibició al Palau Blaugrana i va liderar el seu equip a la victòria davant el València Basket (94-82). Rice va anotar set dels deu triples que va intentar i va acabar amb un total de 25 punts. Amb aquest triomf, el conjunt blaugrana va segellar la seva classificació per a la propera Copa del Rei, que es disputarà del 16 al 19 de febrer al pavelló Fernando Buesa Arena de Vitòria-Gasteiz.

En el primer quart es va viure un duel anotador entre Rice i el base del València Antoine Diot, i Joan Carles Navarro va anotar un triple i es va convertir en el quart màxim anotador de la història del bàsquet espanyol. Tot seguit, el pivot Joey Dorsey va elevar el nivell defensiu dels locals, i això va provocar que els valencians baixessin el seu nivell d'encert. D'aquesta manera, els homes dirigits per Georgios Bartzokas van arribar a la mitja part de l'enfrontament amb catorze punts de marge sobre els contrincants (44-30).

En la segona meitat, els homes valencians van aprofitar les imprecisions del rival i, amb San Emeterio com a líder, van situar-se només tres punts per sota en l'electrònic. Poc després va tornar a aparèixer Rice i va sentenciar l'enfrontament amb dos triples gairebé consecutius.