Ibon Navarro tenia la cara de circumstàncies després de la derrota de 45 punts, que és la tercera més àmplia en la trajectòria del Manresa a l´ACB, tan sols superada per dues de 48, a les pistes del Barà i del Madrid. «En la primera part crec que hem fet la feina que volíem, en la línia del que es va veure en el partit amb l´Estudiantes, fent les nostres coses. Però després del descans, aquest esperit s´ha anat diluint, els jugadors han anat perdent tota la confiança. Espero i desitjo que els jugadors hagin après del que ha passat avui».

Era obligat preguntar a Ibon Navarro per Scott Suggs, al qual va deixar assegut en el tercer quart i que no va sortir fins al final d´aquest darrer període: «no es tracta que l´hagi castigat, però el que vull d´ell és que si té posició per llançar, que no passi la pilota a altres companys que ho poden tenir més complicat per fer cistelles». El jugador va fer els seus punts als darrers minuts quan l´ICL perdia d´una gran pallissa.

Sobre els problemes a sota de les anelles, es va referir a la lesió que havia tingut el pivot ucraïnes Igor Zaytsev: «un dit de la mà li ha sortit de lloc i ell ha fet el que ha pogut, però ja es veia que no podia fer gaire amb unes condicions tan dolentes. Sakho s´ha esforçat molt, ha jugat amb una gran valentia però contra uns pivots que el superen pel que fa als recursos i experiència. I cal no oblidar que ell té només 19 anys i que acaba d´arribar a la lliga».

Esperen resposta de pivots

Es va demanar a Ibon Navarro sobre el pivot que s´ha de fitxar, si creu que la seva arribada serà ja immiment: «no ho sé, el que està clar és que estem treballant amb la direcció esportiva per tenir-lo. El que hem de fer ara és preparar-nos el millor possible de cara al proper partit, el de l´Iberostar Tenerife, al Congost».

El president Jaume Arnau, que ahir va veure des de la llotja aquest matx a València, va explicar en la qüestió del pivot que «esperem la resposta d´un parell de jugadors que ens semblen interessants. I en el moment que es concreti aquest fitxatge, l´anunciarem».

En un dia de festa (amb rècord de Rafa Martínez i homenatge per a Miki Vukovic pel títol de Copa del Rei del 1998), Pedro Martínez no va tenir gaires maldecaps en el partit: «l´ICL ha competit molt bé ens els primers minuts però el que s´ha notat és la diferència de les plantilles, amb les rotacions ja ens hem escapat i ja durant la segona part el nostre domini ha estat incontestable».