L´alcalde de Manresa, Valentí Junyent, i el representant de l´entitat Club Bàsquet Manresa 2015 (CBM 2015), Sebastià Catllà, han signat aquest matí un conveni regulador de la llicència d´ocupació temporal d´ús privatiu de l´espai de la zona esportiva del Congost, anomenat Complex Esportiu El Congost, a favor d´aquesta ent itat per fer entrenaments i partits dels seus equips de basquetbol. L´acte ha comptat amb la presència del regidor d´Esports municipal, Jordi Serracanta.

L´entitat podrà utilitzar 2.246 m2 d´espais útils esportius entre els quals hi ha la pista poliesportiva de parquet (3 pistes de joc) i, com a novetat respecte de l´any passat, també podran fer servir la Sala polivalent de condicionament físic (planta altell).

Així mateix el CBM podrà disposar de 862,27 m2 d´espais complementaris que abasten els vestidors, vestíbul, administració, serveis públics, infermeria, magatzems, etc.

La llicència d´ocupació temporal serà vigent durant un període de quatre anys, exhaurit aquest termini, la llicència podrà ser prorrogada de forma expressa, per acord de les dues parts i períodes anuals, per un màxim de 4 anys més, fins a un màxim de 8 anys.

Amb aquest acord l´Ajuntament de Manresa reconeix la important tasca que l´entitat du a terme des de fa anys en benefici de l´esport de la ciutat.