Ibon Navarro havia llançat, divendres, un desafiament als seus jugadors, convidant-los a ser un grup d'homes que lluités fins el final, el que l'afició del Nou Congost més valora segons les paraules de l'entrenador. I els seus jugadors el van creure, i a més van arrodonir amb un triomf en un partit que semblava guanyat i que es va complicar. «Sí, estic satisfet de la molt bona resposta que avui ha tingut l'equip. Hem tingut unes situacions que ens podien dur a la frustració i l'equip ha sabut lluitar, sofrir. Hem superat totes aquelles trampes que tenia el partit i també el veure'ns agafats després dels 23 punts d'avantatge. Però això ja ho havia fet el Betis fa sets dies quan va jugar a Andorra».

Per al tècnic, una de les claus de la resolució va ser en defensa: «ens estava fent mal Radicevic en el pick'n roll i ho hem corregit bé». Se li va preguntar de la dificultat de guanyar dues vegades un matx com, d'alguna manera, va passar davant del Betis. «No diguis dues, han estat set! Ens han posat molt a prova». Sobre Patrik Auda, en el dia del seu retorn després de dos mesos de baixa, Ibon Navarro va dir que «al final ha hagut de jugar més minuts dels que pensàvem, i ens ha ajudat moltíssim. A més, a la última jugada la seva defensa ha estat espectacular». En relació a Petar Aranitovic, que va brillar en el tir exterior, després d'estar a la banqueta en els darrers partits, va comentar que «ell ha passat un parell de setmanes molt negatiu, i es nota la millora mental que ha fet els darrers dies».

Ibon Navarro no va voler entrar en si aquest resultat serà o no un punt d'inflexió en la temporada: «hem de preparar el partit amb el Múrcia ben igual que si haguéssim perdut contra el Betis». Sobre si ja podrà comptar amb Trapani en el partit del proper diumenge: «ens han dit que estarà de baixa entre 2 o 3 setmanes, és optimista creure que ja el tindrem, tant de bo».

Zan Tabak, l'entrenador visitant, va ser clar i contundent, com en ell és habitual: «hem començat el partit sense la tensió convenient, i en la part final hem tornat a fallar molt, sobretot en defensa. No ho hem fet massa bé, si hem encaixat 91 punts contra l'equip de l'ACB que té el pitjor atac. Està clar que ens ho hem de fer mirar».

Al vestidor manresà, el balear Pere Tomàs estava casant però ben content: «sembla que aprenem de finals de partit que hem tingut en altres partits, molt semblants, que hem perdut. Auda és fonamental per a nosaltres, en atac i defensa».