El Reial Madrid va reaccionar a temps i va salvar els mobles (i mantenir la primera posició), en un intens duel contra el segon classificat, un València que va anar davant durant 25 minuts però que al final li van fallar les forces. Els locals mantenen durant una jornada més la bona ratxa com a locals que s'allarga des del desembre del 2015.

Dos triples de Guillem Vives a l'inici van ser la targeta de presentació d'un equip valencià molt seriós i rocós que no va tardar a obtenir les primeres diferències al marcador (2-10 minut 2.30).

Amb el pas dels minuts els blancs van começar a apropar-se gràcies al seu encert des del 6.75 però tot i això van acabar el primer quart perdent de cinc punts (16-21). Tot i que els homes de Pablo Laso van millorar a l'inici del segon quart, el València no va posar-se nerviós gràcies al seu bàsquet pràctic i al domini del rebot, i així van saber anar-se'n al descans set punts amunt (38-45).

Dos balears lideren la reacció

L'intercanvi de cistelles amb què va començar el segon temps va beneficiar més el Madrid que el València. Un triple de l'americà Anthony Randolph situava els de Pablo Laso davant (51-49) després de 25 minuts de patiment i a partir de llavors els blancs ja no van deixar escapar la victòria, en part gràcies al gran joc que va exhibir la seva dupla balear: Sergi Llull i Rudy Fernández.

Les diferències es mantenien al voltant dels deu punts gràcies a un festival on també es va afegir l'argentí Nocioni, que amb els seus onze punts anotats va ser un dels referents de l'atac madridista. Amb aquesta victòria el Madrid en té14, una més que l'Iberostar, que torna a ser segon.