El Divina Seguros Joventut va sumar la seva cinquena victòria de la temporada en un partit clau en la seva lluita per no baixar amb un Andorra molt diferent del que dies enrere s'exhibia a Las Palmas. Una gran part de la raó de la victòria verd-i-negra va ser el gran partit del jove de 18 anys Nenad Dimitrijevic, que amb 9 punts, 5 rebots i 5 assistències en 12 minuts va ser determinants.

L'inici del partit va estar marcat per les imprecisions en el bàndol local, erràtic des de la línia de tres punts. De fet els de Diego Ocampo van trigar tres minuts a anotar la primera cistella amb una safata de Bogdanovic. Per la banda andorrana, Shermadini es carregava de faltes però Stevic feia mal des de sota l'anella. Així s'arribava a la fi del primer quart amb un 18-19 a favor dels de Joan Peñarroya. Les alternatives es mantenien al segon quart amb un Sergi Vidal que començava a mostrar-se efectiu des dels 6.75.

A la segona meitat hi va haver la mateixa dinàmica fins que un parcial de 21-9 al darrer quart va acabar de trencar el partit. Els errors andorrans en el tir exterior van pesar massa com una llosa i un triple de Bogdanovic situava el 69-59 a dos minuts pel final que sentenciava el duel. Es dóna el fet que dels cinc partits que ha guanyat el Joventut, tres han estat contra equips que disputaran la propera edició de la Copa del Rei (Unicaja, València i Morabanc).