L'ICL Manresa ha perdut aquest dissabte un partit decisiu en la lliga ACB a la pista de l'Obradoiro i ho ha fet després d'un viatge molt llarg fins a Santiago, arribant a l'hotel de concentració de matinada. En principi, l'equip d'Ibon Navarro havia d'aterrar a la capital gallega amb un vol directe divendres al vespre per sopar i pasar-hi la nit, com és habitual en la majoria de desplaçaments.

Amb la influència del temporal o sense, els d'Ibon Navarro no han tingut opcions a la pista del penúltim classificat. Al primer quart han vist com els locals anotaven 29 punts. Al descans, el marcador era de 39-37. En la represa, Auda (18 punts) i Tomàs (17) ho han intentat però, arribat al quart decisiu, el Manresa s'ha enfonsat. Al final un 89-75 que deixa l'ICL cuer amb 3 victòries, a dues de l'Obradoiro.

Fitxa tècnica:

78 - ICL Manresa: Cvetkovic (18), Suggs (12), Tomàs (7), Auda (9), Andric (7) -cinc inicial- Costa (3), Trapani (-), Aranitovic (8), Cakarun (12), Belemene (-) i Sakho (-).

82 - Rio Natura Monbus: McConnell (12), Matulionis (5), Bendzius (5), Whittington (19), Pustovyi (6) -cinc inicial-, Allen (18), Yusta (2), Dulkys (7), Pechacek (6), Pozas (2) i Cárdenas (-).

Parcials: 29-21, 20-16, 15-22 i 25-16.

Àrbitres: Pérez Pizarro, Castillo i Rial.

Un viatge accidentat

El temporal de vent i pluja que castiga la comunitat gallega va cancel·lar el vol inicialment previst i va caldre buscar una alternativa per al viatge. Finalment, l'ICL va sortir de l'aeroport de Barcelona a les deu de la nit i el seu destí va ser Porto, on va arribar pels volts de la mitjanit.

Després d'improvitzar un sopar, l'equip es va desplaçar en autocar cap a Santiago, un trajecte de prop de tres hores i mitja. L'arribada a l'hotel de concentració va ser a les 4,15 de la matinada. Aquest dissabte, l'equip ha seguit la seva rutina habitual amb un entrenament al Multiusos Fontes do Sar, escenari del partit, a la una del migdia i posterior dinar a l'hotel.

El director esportiu del Bàsquet Manresa, Pere Romero, i la premsa bagenca que segueix l'ICL s'han desplaçat aquest matí a Santiago sense incidències com tenien programat.