El sempre competitiu Herbalife Gran Canària va trencar la gran ratxa que tenia el Madrid com a local a la lliga Endesa (no perdia des del desembre de 2015), en guanyar-lo de manera clara per 81-93. Un gran partit del pivot Pasecniks (16 punts i 4 rebots) va ser determinant. El Madrid, potser encara resacós per la victòria a la Copa del Rei, va començar el partit un xic despistat en què només l'omnipresent Llull anotava amb certa facilitat. Per la seva banda, l'Herbalife jugava amb tranquil·litat i Pasecniks i Báez feien molt mal sota la cistella. El parcial de 9-23 al final del primer quart era clar.

Al segon quart el Madrid va intentar reaccionar amb l'entrada del poderós Randolph, però l'equip de Luis Casimiro seguia jugant amb tranquil·litat. L'expert McCalebb imposava el ritme que més li interessava i Kuric feia molt mal amb les seves habituals ratxes anotadores des de l'exterior (33-44 al descans).

L'esperada reacció dels homes de Pablo Laso va arribar a la segona meitat però els canaris mai van perdre la cara al partit gràcies a la gran labor que van fer els seus dos veterans bases McCaleeb i l'exjugador del Manresa Albert Oliver. Al final els blancs van apropar-se i semblava que acabarien capgirant el resultat però no va acabar ser així.