El Movistar Estudiantes va obtenir una agònica victòria a la pròr-roga per 83-81, ajudat pels 32 punts d'Edwin Jackson, davant d'un FC Barcelona sense ànima que va passejar les seves mancances sobretot a la pròrroga, moment on només Ante Tomic va ser capaç d'anotar.

El partit va començar amb un Estudiantes dominador (14-8 al minut 6.30) però el Barça va ser capaç de reaccionar i a la fi del primer quart l'equip de Bartzokas guanyava per un punt (18-19). Al segon quart van començar les rotacions per totes dues bandes i el Barça ho va aprofitar per anar-se'n de 10 punts gràcies a l'aportació de Perperoglou i Koponen (23-33 minut 15). Semblava que els catalans tenien el partit sota control. Malgrat tot els visitants van tornar a tenir un dels seus habituals lapsus ofensiu i els locals ho van aprofitar (33-35) al descans.

Dos triples d'Eriksson a la represa situaven el 33-41 però Jackon va començar a anotar. Vuit punts gairebé seguits del valencià Claver donaven sis punts de marge al Barça al tercer quart. El Barça va escapar-se de tretze punts (58-71), però un cparcial de 10-0 va tornar a situar els madrilenys dins del partit. El Barça guanyava 72-74 a set segons abans del final però Balvin va empatar des de la línia dels tirs lliures.

Col·lapse culé a la pròrroga

El temps d'afegit va ser de domini madrileny amb un Barça que només tenia el recurs del croat Ante Tomic en atac. El joc va ser bastant caòtic i sense gaire ritme i el conjunt madrileny, amb el seu habitual joc ràpid i sense massa control, en va saber treure profit. Aquesta derrota no deixa de ser un afegit més en la mala temporada dels catalans.