El Joventut de Badalona va obtenir una victòria vital contra el Movistar Estudiantes en la seva lluita per fugir de la zona de descens. En aquests moments el conjunt català té set victòries, una més que el Rio Natura, que ocupa la primera plaça de descens.

El partit va començar amb un Joventut molt encertat en atac. Sergi Vidal encetava el marcador amb un 3+1 i Bogdanovic i Jordan culminaven un parcial de 10-2 al minut 2. Tot i la bona defensa de Vidal, el francès Jackson reduïa les diferències (10-7) i un parcial de 4-9 a favor dels madrilenys, amb l'ex-Joventut Suton com a protagonista, capgirava les tornes (14-16). L'entrada del jove Nenad Dimitrijevic va donar aire als locals i va fer que el seu equip recuperés les bones sensacions però una cistella de Savané situava el 22-23 a la fi del primer quart.

Sàbat va passar a ser el referent ofensiu dels locals però les alternaces continuaven sent la tònica del partit ja que l'Estudiantes es refiava de la bona feina que feia el seu veterà base Omar Cook. Així, una cistella al límit del jove Abalde situava el marcador a 38-37 en arribar al descans.

Al final Bogdanovic sentencia

La segona meitat començava amb imprecisions per totes dues bandes, però un parcial de 9-0 encapçalat per Albert Ventura donava 7 punts de marge als locals (55-48 minut 26). L'Estudiantes va aturar-se en atac gràcies a la bona defensa de Vidal i Ventura sobre Jackson, i Gielo obria encara més l'escletxa (63-52).

Al darrer quart semblava que la Penya tenia el partit controlat però els madrilenys van apropar-se a sis punts (68-62), però llavors va aparèixer el canell de Bogdanovic per sentenciar.