Com el Bàsquet Manresa, tots els equips dels darrers llocs de la lliga Endesa tenen partits, aquest cap de setmana, que poden anar determinant com han d'afrontar la recta final de la lliga, ara que tan sols falten 10 partits. L'ICL és cuer amb 3 victòries.

La 24a jornada començarà avui amb el partit al Príncipe Felipe de Saragossa entre el Tecnyconta (7 victòries) i el penúltim classificat, el Rio Natura Monbus (6). L'equip gallec va respirar amb un triomf, fa dues sertmanes, en el Fontes do Sar, davant l'Andorra, mentre que el club aragonès va acomiadar dilluns passat el seu entrenador, Andreu Casadevall, substituït per Luis Guil. El Joventut (7) visitarà, demà, la pista de l'Unicaja (14), i l'UCAM Múrcia (7), un altre dels equips que no pot badar gens, rep l'Andorra (11) en pugna per ser en la zona dels play-off. El Betis, que és un altre dels equips en el grup de les 7 victòries, jugarà de local al poliesportiu San Pablo de Sevilla amb el Gran Canària (14).

Demà, el Madrid-Barça

La jornada es tancarà amb el duel al WiZink Center del Madrid (15) amb el Barça Lassa (15), que són, respectivament, el tercer i cinquè a la lliga, en aquests moments. El Barça mana en duels particulars d'aquest curs (2-1), però s'agafa a l'ACB per oblidar els fracassos en l'Eurolliga i la Copa del Rei, fronts en els quals el Madrid ha brillat i, en el segon cas, va ser el campió fa poques setmanes.

El líder inesperat, l'Iberostar Tenerife (17), visitarà el Movistar Estudiantes (9), mentre que avui hi ha el partit del València, quart amb 15 triomfs, amb el Montakit Fuenlabrada (10), a la Fonteta. En aquesta jornada qui descansa és el Bilbao (11), aspirant als play-off.