Neas Global i Bufetmedic han estat presentats com a nous sponsors del Bàsquet Manresa. Es tracta de dues empreses vinculades al món de la medicina: una (Bufetmedic) gestiona centres amb diverses especialitats i consultes, mentre que Neas comercialitza material per tractar a través de petits estímuls electromagnètics la fatiga i la millora del son. Unes 300 persones van ser ahir sobre el parquet del Nou Congost per presentar l'acord.

El gerent del Bàsquet Manresa, Carles Sixto, va obrir el torn de paraula agraint i explicant l'acord al qual han arribat el club i les empreses, que a partir d'ara lluiran el seu logotip al camal del pantaló de joc. El Director adjunt d'Althaia i Conseller del Bàsquet Manresa Dr. Albert Estiarte va explicar l'arribada de Neas i Bufetmedic a la capital del Bages i l'entusiasme que han mostrat els seus dos responsables, Vladimir Torres i Aitaro Seikai. Aquest darrer, CEO de Neas Global, va fer un discurs donant les gràcies a la ciutat i el club per l'acollida.

Neas Global i Bufetmedic formaran un tàndem que serà visible al camal del pantaló de joc de l'ICL Manresa, però també en molts altres suports tant al pavelló del Nou Congost com en els elements que envolten l'equip. Neas Global es dedica a la distribució d'un tipus de material que mitjançant les darreres tecnologies millora el son i la recuperació. Per la seva banda, Bufetmedic té 6 centres on ofereixen serveis i infraestructures sanitàries. L'ICL Manresa podrà comptar amb el material de Neas perquè se'n beneficiï l'equip.

Un cop fetes les presentacions, els assistents van poder comprovar de primera mà i directament dels especialistes el funcionament del material de Neas Global. Per part de la plantilla de l'ICL Manresa, va ser el base Lluís Costa, animat pels seus companys, qui va provar per primer cop un dels aparells.