El FC Barcelona Lassa va sumar la tercera victòria consecutiva en derrotar amb autoritat al Montakit Fuenlabrada en un partit marcat per un gran segon quart dels homes de Giorgios Bartzokas. El partit, però, va començar amb un conjunt local molt erràtic, sense ordre en el rebot i erràtic en els triples. Això era aprofitat pels madrilenys per portar la capdavantera (12-16, minut 9), però Diagne i Vezenkov empataven en acabar el primer quart.

Un parcial de 23-5 a favor dels catalans deixava el partit gairebé sentenciat en arribar-se al descans (46-27). A la segona meitat no va canviar res i els de Giorgios Bartzokas encara dominaven amb claredat davant d'un conjunt madrileny que només presentava l'oposició esporàdica del base suec cedit pel Barça Ludde Hakanson i del veterà escorta croat Marko Popovic.