El Morabanc Andorra va fer un pas gairebé decisiu per disputar els play-off amb la important victòria contra un València que va perdre el liderat en detriment del Reial Madrid. Ara, els homes de Joan Peñarroya superen amb dues victòries al Retabet Bilbao quan falten dues jornades per acabar la fase regular.

La defensa i l'encert als darrers instants va ser clau per la victòria d'un Andorra que ha guanyat 14 dels 15 partits que enguany ha disputat com a local. El partit va començar amb alternatives a totes dues bandes on destacava l'americà Walker pels locals (23-24 al minut 10).

Els del Principat van arribar a dominar per 14 punts, però el València, amb tres triples seguits abans del descans, deixava un resultat incert de 40-35 al descans. A la represa, els de Peñarroya van tornar a empényer i van escapar-se de 15 punts (65-50).

Al València li costava anotar però no van entregar-se i les bones accions de Sikma i Sato empataven el partit a 78 punts, però al final els locals van sentenicar.