La versió més gris del Barça va caure ahir al Palau Blaugrana davant de l'Iberostar Tenerife i ja no depèn de si mateix per ser cap de sèrie al play-off de la lliga Endesa, quan falta una jornada per a la finalització de la fase regular. El conjunt de Tenerife, rival diumenge de l'ICL Manresa, va guanyar per primer cop a la història a la pista blaugrana. Liderat per Doornekamp (20 punts i 5 de 8 triples) i Bogris en la pintura (12 punts), l'equip de Txus Vidorreta manté les opcions de tenir factor pista a favor a quarts de final.

Els visitants van avisar amb un parcial 3-9 d'inici que obligava Bartzokas a demanar temps mort. I el Barça va reaccionar, però va ser insuficient. El Canàries s'escapava 19-27 abans de rebre un parcial del Barça, liderat per Tomic, per avançar-se en el marcador abans del descans (33-32).

A la represa, el joc gris dels dos conjunts va seguir, encara que van ser els canaris qui controlaven el partit. I després de l'empat a 42 va aparèixer Doornekamp amb dos triples, i va força una tècnica a Diagne, que trencava el partit.

El Barça reaccionava de nou a l'inici de l'últim quart (48-53). Però la motivació de Claver no va ser suficient. I de nou va emergir Doornekamp per aconseguir una renda de nou punts (56-65), que seria definitiva. L'aparició final de Rice i Tomic, massa tard, no va permetre al Barça remuntar.