El pivot Marjan Cakarun, jugador de l´ICL Manresa de la darrera temporada, s´ha incorporat a la disciplina del Primorska eslovè, segons ha informat aquest dimecres al matí el portal Eurobasket.com. Segons les mateixes fonts, el croat s´ha compromès per les properes tres temporades.

Cakarun tanca així una temporada al Congost en la que ha fet un bon paper, malgrat la tònica general que ha arrossegat l´equip. Així, el pivot ha signat una mitjana de 7,4 punts per partit, 4,3 rebots, una assistència i 0,5 pilotes robades per matx en els 32 partits que ha disputat enguany.L´incògnita Auda

Mentre el club espera definir en quina categoria jugarà la temporada vinent, els jugadors que han acabat contracte amb el Manresa intenten definir el seu futur, que en molts casos apunta lluny del Congost. És el cas del txec Patrik Auda, que el proper 30 de juny finalitza el seu vincle amb l´ICL i que, segons va anunciar el propi jugador, no descarta posar rumb a la lliga polonesa per a la propera temporada.