El navassenc Nil Brià, de 20 anys i 1,95 metres d'alçada, es converteix en el segon fitxatge de l'ICL Manresa en pocs dies, després del base mataroní Dani García. Tots dos seran jugadors del vinculat CB Martorell de LEB Plata.

Brià ha fitxat pels propers 4 anys després d'un periple que el va portar de jugar a en diversos equips de la comarca (Navàs, Paidos, Avinyó i Olost) fins arribar al MoraBanc Andorra, on ha jugat les dues darreres temporades, arribant a jugar a la Copa del Rei d'aquesta temporada.

Pere Romero, responsable del bàsquet de formació del Manresa, apunta que «és un jugador amb un físic que li permet jugar de '3' i de '2', amb experiència d'entrenar a un equip ACB els darrers 2 anys; reforça la idea del club de tenir gent de casa nostra».

Per la seva banda, Román Montañez, director esportiu, afirma que «és un jugador amb molt bon físic que ho ha fet molt bé a l'EBA, i el següent pas és anar a LEB Plata; és molt bo en el dia a dia, ha de ser una peça important per al CB Martorell i que ajudi a treballar al primer equip, i caldrà tenir-lo en compte».