Ja és oficial. Després de dies d'espera, de presentar tràmits, d'ingressar diners i d'aguardar comprovacions, el Burgos (CB Miraflores SAD) i el Gipuzkoa (Donosti Gipuzkoa Basket 2011 SKE SAD) són formalment equips ACB. I per tant, es confirma el descens de l'ICL Manresa a la LEB Or.

L'assemblea general de l'ACB celebrada aquest matí a Barcelona ha aprovat de manera unànime l'admissió dels dos clubs com a nous socis, després que auditors i la mateixa ACB hagin analitzat favorablement tota la documentació.

Aquesta admissió era un pur formalisme: des del mateix moment que Burgos i Gipuzkoa van presentar divendres passat la documentació, l'ICL va donar per fet el seu descens i ja es va posar a treballar per tornar a l'ACB el més aviat possible.

I en aquesta línea, el club ja ha fet dos fitxatges: l'aler pivot gironí Jordi Trias, vigent MVP de la LEB Or amb el Barça B, i el jove base lituà Jokubas Gintvainis, procedent del Peñas Osca. Aquesta setmana, l'ICL també ha engegat la campanya de captació de socis per a la nova categoria.