Les habituals revisions mèdiques han donat el tret de sortida a la pretemporada 2017-18 de l'ICL Manresa, que el club afronta amb l'ambició de fer un bon paper a la LEB Or i tornar a l'ACB el més aviat possible.

"Tenim ganes de començar a treballar i de donar coses a l'afició. Volem transmetre il·lusió i ambició, i donar coses a l'afició, ha explicat l'entrenador, Aleix Duran.

Jordi Singla, el membre de l'executiva responsable de l'àrea esportiva, ha destacat la importància de la continuïtat del patrocinador, ICL, dels petits espónsors i dels abonats que han renovat el carnet. I ha recordat que "la temporada no serà fàcil".

Per aconseguir l'objectiu de l'ascens, l'ICL ha fet ja sis fixatges per al primer equip. El base lituà Jokubas Gintvainis, l'escorta danès Gabriel Lundberg, l'aler nord-americà Noah Allen, a més de l'aler Álvaro Muñoz, l'ala-pivot Javi Múgica i el pivot Jordi Trias.

Tots ells han passat aquest matí exàmens mèdics al costat de Lluís Costa i Guillem Jou, que continuen a la plantilla, i dels vinculats Dani García, Nil Brià i Álex Mazaira, fitxats aquest estiu, de l'egipci Ahmed Kalaf i del júnior congolès David Efambe.