L'ICL ja té el primer triomf al sarró. Un triomf sumat amb molt patiment davant un Càceres que ha arribat al Nou Congost sense por i ha lluitat fins el darrer segon (81-73). Per part manresana, la inspiració de Costa (16 punts), Lundberg (15) i Muñoz (15) ha estat vital.

Els manresans han començat entonats, com els extremenys, i l'intercanvi de cops feia que el marcador anés sumant punts ràpid (16-16). Una igualtat que aconseguia trencar Álvaro Muñoz amb un triple.

A l'inici del segon quart, però, ha aparegut la pitjor versió manresans, amb més de sis minuts de sequera en atac. Un fet que ha aprofitat el visitant per obrir una escletxa, amb un parcial de 0-8 d'inici, que ha mantingut fins el descans (32-36).

L'ICL ha començat millor el tercer quart, amb un parcial de 7-0 que feia pensar en el millor. Eren minuts de gran inspiració de Lundberg. Però el suec no ha estat prou acompanyat i el Càceres ha acabat el període de nou per davant, amb Jaktas fent molt mal.

Malgrat això, al darrer quart els manresans han aconseguit obrir una escletxa que ha estat definitiva. Quan la diferència s'ha acostat als deu punts (67-58), però, el Càceres ha reaccionat amb triples de Ward i Parejo, però no han arribat a temps per capgirar el marcador.