Aleix Duran va començar la seva roda de premsa amb contundència. «No estic gens satisfet de l'inici», va destacar malgrat haver guanyat per 31 punts de diferència: «Després hem demostrat què podem fer. Però els inicis són importants per demostrar què vols. Després hem reaccionat i hem fet tres quarts de nivell semblant al que volem».

Ahir, que l'equip havia aconseguit un triomf molt contundent, tocava assenyalar què s'ha de millorar, «de la mateixa que l'altre dia vaig dir-los coses bones tot i perdre», va explicar el tècnic de l'ICL, content perquè «quan hem gua-nyat duresa en defensa, hem pogut córrer i hem agafat molts rebots en atac. Així, tens més possibilitats de tirar i d'anotar fàcilment». El tècnic egarenc va destacar la reacció del segon quart i a la represa: «Hem marcat les normes del que volíem fer. Estic satisfet perquè l'equip demostra de què és capaç. Però estic preocupat perquè ens falta el punt de fer-ho des del principi». I afegia: «Diem que volíem connectar amb la gent i hem començat amb un intercanvi de cistelles perillós».

Entre els noms propis del partit, va destacar que «Allen no recuperarà vuit pilotes cada partit, però amb el seu físic i la seva energia, pot ser important. Ho ha de mantenir durant molta estona».

També va lloar Guillem Jou, que «ho ha passat malament, ha tingut una lesió llarga i ho va enllaçar amb un tema muscular. No ha fet la pretemporada, però aplica el que volem perquè és molt llest. És important que sumem un altre jugador a la rotació».

I va lamentar les cinc faltes de Jordan Sakho: «Estic preocupat perquè no el respecten. A tots els partits li han xiulat cinc faltes. I em preocupa perquè no és un tema que depengui de nosaltres. És molt fàcil xiular-li faltes».

Els castellonencs, «enfadats»

El tècnic del Tau Castelló, Toni Ten, va explicar que era un partit «complicat d'assumir» perquè creia que haurien pogut competir més. «Estic decebut. A la segona part, hem tingut molta sensació d'inferioritat». Tot i això, va dir que el partit havia de servir per saber que «estem molt lluny del nivell del Manresa».