L'ICL Manresa ha obtingut la sisena victòria en set partits i ha guanyat amb tranquil·litat a la pista de l'Iberostar Palma un partit que li permet recuperar momentàniament el liderat de la lliga LEB Or a l'espera del resultat del Breogán, que diumenge rep el Tau Castelló.

El conjunt d'Aleix Duran només ha hagut de patir pels triples illencs, un total de 13, però ha dominat sota els taulers, amb 24 punts de Hamilton i 15 de Trias, que han estat els seus millors homes.

Els manresans s'han escapat a l'inici amb deu punts de diferència (9-19). L'Iberostar, però, ha reaccionat de la mà dels triples de Huertas i de Tomàs i s'ha arribat a situar davant en el marcador (31-30). Ja al final de la primera meitat, però, l'ICL ha recuperat el ritme anotador, ha marxat al descans amb vuit punts a favor (33-41).

A la segona part, els manresans han mantingut la diferència en tot moment per damunt dels 10 punts. La màxima diferència ha estat de 15 (61-76), ja al tram final. Els rebots, amb 22-35 per als bagencs ,també han estat un element clau.

Aquest dissabte també s'han disputat d'altres partits de lliga. Araberri, 80-Barça B, 78; Oviedo, 82-Prat, 84; Rio Ourense, 65-Valladolid, 72 i Leyma Corunya, 93-Actel Força Lleida, 74. Divendres es van disputar el Clavijo, 71-Melilla, 73 i el Levitec Osca, 64-Chocolates Trapa Palència, 67. El Prat, amb el seu triomf a Oviedo, iguala amb l'ICL al capdavant de la competició.