L´ICL Manresa tenia a la seva mà ser a la Copa Prinesa i ha aconseguit el bitllet amb el seu triomf davant el Força Lleida, en un partit complicat, tens i amb molts nervis (68-74).

L´equip d´Aleix Duran en tenia prou amb fer el mateix que el Prat i, a més, defensava 25 punts d´average al seu favor. Però sabia que una ensopegada del Prat era improvable: ha acabat guanyat 78-69 al Barça B, un triomf estèril per la victòria manresana a Barris Nord.

I això que l´ICL ha començat malament, encaixant un parcial inici de 10-0 que, després, li tornaria al Lleida, ampliat: 0-11 per tancar el primer quart amb triple final de Muñoz sobre la botzina per situar el 18-16.

Una bona dinàmica que ha mantingut a l´inici del segon quart, a partir d´una bona defensa. L´ICL ha capgirat el marcador fins a obrir una escletxa de sis punts en dues ocasions (22-28 i 26-32). Però el Lleida, amb un triple de Feliu i una cistella de Derksen, s´ha acostat a només un punt al descans (31-32).

A l´inici del tercer quart, l´ICL ha obert una escletxa amb triples d´Allen i Muñoz (31-40). I de nou els manresans tancaven el període amb un triple sobre la botzina (54-58), aquest cop de Lunderg, després que el Lleida hagués arribat a empatar.

I la igualtat s´ha mantingut en l´últim quart, tot i que l´ICL ha obert una escletxa definitiva als darrers minuts, quan ha aparegut Jordi Trias (14 punts i 8 rebots), vital als dos costat de la pista i ovacionat pels 150 aficionats manresans desplaçats al pavelló Barris Nord.