L'ala-pivot anglès de l'ICL Manresa Ashley Hamilton no acaba de fer net de la lesió a un canell que es va fer en el partit que el seu equip va jugar contra el Breogán el passat 11 de març. El jugador va caure malament i, tot i que ha disputat els següents tres partits, ho ha fet minvat de condicions físiques, un fet que s'ha reproduït durant aquesta setmana. Així, segons ha informat aquest divendres l'entrenador dels manresans, Aleix Duran, en la prèvia del duel de diumenge contra l'Oviedo, Hamilton visitarà dimarts un especialista de mans per saber què cal fer amb aquesta dolència que, segons el tècnic, "no l'impedeix jugar, però el condiciona" en el seu joc.

Duran ha explicat que "ell fa l'esforç d'entrenar amb els companys, però no acaba d'estar còmode. Ara mateix no està ben bé clar com hem de solucionar la lesió. Per això dimarts anirà a veure un especialista per saber quina és la millor sortida, tant per a ell, com per a l'equip".

Qüestionat sobre si un descans li faria bé, Duran ha desvetllat que "parant, no millora. Ha heu vist com d'implicat està i les ganes d'ajudar l'equip que té, tal com va fer a la Corunya, amb un gran esforç, però només un especialista ens dirà què hem de fer".

Respecte de la possibilitat de provar de fitxar un jugador en cas que la lesió fos de llarga durada, el club hi està obert. "Si fos així, i es perdés el que queda de temporada, hauríem de fer la petició a la federació i que ens la concedissin. Però clar, hauríem de mirar" si es fitxa algú.

Muñoz i Gintvainis, entre cotons

Pel que fa a dos dels altres lesionats de l'equip, Álvaro Muñoz, amb problemes als tendons, i Jokubas Gintvainis, que es recupera d'un esquinç de turmell, són dubte per jugar diumenge. "L'Álvaro no pot fer tot l'entrenament i el tenim agafat amb pinces i el Jakis arriba just per a aquest partit. Veurem si poden ajudar". Qui sí que estarà en disposició de jugar demà serà Nacho Martín, que va actuar infiltrat en els dos darrers partits per problemes a un os d'un peu i va donar l'ensurt a la Corunya, en fer un gest estrany. Segons Duran, però, no va ser res important i està "disponible".