L'espera acabarà aquest vespre, cap a quarts d'onze de la nit. Serà aleshores quan l'ICL coneixerà el seu rival a la final de la LEB Or: el Prat o el Melilla s'enfrontaran al conjunt manresà, classificat des de divendres passat, quan va derrotar el Palència en el tercer partit de la sèrie (3-0). Sigui qui sigui el rival, l'ICL arribarà al primer duel de la final, aquest mateix divendres, amb quatre dies més de descans i amb dos partits menys de fatiga a les seves cames.

Després de guanyar el quart partit de les semifinals, diumenge a Melilla, el Prat té avui l'oportunitat d'aprofitar que juga a casa i classificar-se per a la final: si el conjunt del Baix Llobregat certifica el seu accés, tindria el factor pista a favor i jugaria els dos primers partits contra l'ICL al seu pavelló, divendres i diumenge.

Si el Melilla guanya, com va fer en el primer partit de les semifinals, l'ICL tindria el factor pista a favor i jugaria els dos primers partits de la final al Nou Congost, on també es disputaria un hipotètic cinquè duel.