L'ICL Manresa es juga el retorn a la lliga ACB, en el play-off final de la lliga LEB Or davant el Melilla. El partit de divendres (9 del vespre) i, si és necessari, el de diumenge (12 del migdia), es podran seguir a través d'una gran pantalla que el club i l'Ajuntament instal·laran al pavelló del Nou Congost. L'accés serà gratuït.

Com si fos un partit a casa, l'afició de l'ICL Manresa podrà viure de manera conjunta la fase decisiva del play-off final de la lliga LEB Or, en una pantalla gegant que s'instal·larà al Nou Congost. Els aficionats de l'equip ja van viure aquesta experiència les dues últimes vegades que es va lluitar per l'ascens, el 2002, amb una pantalla gegant a Crist Rei, i el 2007, a Pista Castell

Divendres dia 8 es disputa, a partir de les 9 del vespre, el tercer partit de la sèrie contra el Melilla, a la seva pista. Després de les dues primeres victòries a Manresa, divendres i diumenge passat, un tercer triomf de l'equip manresà ja suposaria l'ascens a la lliga ACB. En cas de derrota, es disputaria un quart partit, diumenge 10 de juny, a les 12 del migdia, encara a Melilla, que també es podrà seguir per la pantalla gegant al Nou Congost. El triomf manresà també comportaria l'ascens i, en cas de derrota, hi hauria un cinquè i definitiu partit, que es disputaria dimarts dia 12, a les 9 del vespre, al pavelló del Nou Congost.

El club i l'Ajuntament de Manresa conviden tota l'afició a gaudir conjuntament d'aquest tram decisiu de la LEB Or per tal d'empènyer l'equip en la seva lluita pel retorn a la màxima categoria del bàsquet estatal. La campanya forma part de la iniciativa #AManresaFemEquip, per tal de fer pinya entre tots els clubs que afronten partits decisius en aquest tram final de temporada.