'La TDT: el repte digital i l'apagada analògica' és el títol de les dinovenes Jornades Fòrum 10 Comunicació, que organitzen Ràdio Puig-reig i la regidoria de Cultura d'aquest municipi. Com seran els informatius en aquesta nova etapa tecnològica i com afectarà la televisió l'apagada analògica seran qüestions que es debatran en el decurs de les Jornades, que comptaran, entre d'altres, amb la participació del director del Programa d'Impuls de la Transició de la TDT de la Secretaria de Mitjans de Comunicació de la Generalitat, Daniel Condemines, els directors generals de la Xarxa Audiovisual Local i de Comunicalia, Marc Melillas i Joan Vila, i el cap de programació i antena de TV3, Carles Manteca.

Tots quatre seran els ponents que participaran en el debat que tancarà el Fòrum 10 el dia 27 de novembre. En les seves intervencions intentaran dibuixar el panorama que deixarà en el món televisiu l'apagada analògica i l'encesa digital.

A més d'aquest debat, en aquesta edició, que s'inicia aquest divendres, la periodista Mabel Martí, pronunciarà una conferència sobre el que hi ha darrere d'un magazine de televisió. El també periodista Ramon Miravitlles serà a Puig-reig el 14 de novembre per parlar de 'El Periodisme s'està morint? Què hi podem fer?

Completa el programa de conferències el periodista de TV3, Joan Carles Peris, que en la seva intervenció parlarà dels informatius en la nova etapa de la TDT.