La comissió que coordinarà l'organització d'una consulta popular sobre la independència a Berga ha estrenat la pàgina web bergadecideix.cat com a eina d'informació dels diversos avenços que es vagin fent en el procés, i com a primer pas paral·lel a la constitució d'aquesta comissió com a entitat, que es preveu per als propers dies.

Precisament, en l'assemblea que els seus membres van celebrar ahir al vespre es van recollir les dades de totes les persones que voldran formar part de l'entitat (de moment, cap a un centenar), i es va escollir la junta de govern, que tindrà Màrius Avellaneda com a president.

Berga Decideix treballa amb la voluntat de poder organitzar aquesta consulta el 13 de desembre vinent, igual com ho faran la majoria dels municipis catalans que fins ara s'han afegit a la iniciativa. En el cas de Berga, la consulta se centralitzarà en un únic col·legi electoral, tot i que l'entitat encara no ha avançat en quin lloc es podria ubicar aquest local perquè s'estan acabant de lligar els últims detalls abans de concretar-ho públicament.