La comissió ciutadana Puig-reig decideix, que vol impulsar la consulta popular per la independència en aquest municipi el 13 de desembre vinent, ha sumat aquesta setmana tres noves entitats que li donen suport, i ara ja en són 18. Es tracta de la comissió de la Corrida, la Polifònica de Puig-reig i El Carrilet Teatre.

D'altra banda, Puig-reig decideix està acabant de negociar l'adquisició de locals on poder fer la consulta, amb la intenció que n'hi hagi un al mateix poble i dos més a l'Ametlla de Merola i a Cal Marçal (en aquests darrers casos ja està confirmat). Així mateix, la comissió farà campanya sobre la consulta amb un estand a la Fira de Sant Martí, que se celebra al poble el cap de setmana vinent.

El diputat de CiU al Parlament de Catalunya, Francesc Homs, es va reunir ahir al matí amb una cinquantena de militants i càrrecs electes del partit a Espinalbet, al terme de Castellar del Riu, per analitzar la situació política nacional i de la comarca.

Els assistents a l'acte van transmetre al diputat les seves preocupacions pel que fa als efectes de la crisi econòmica i per la nova regulació sobre l'ús d'adobs per al camp pel temor que s'hi posin restriccions. Així mateix, van abordar la necessitat d'insistir el govern sobre l'eliminació de l'impost de successions.