Berga s'ha convertit aquest cap de setmana en l'epicentre de la fotografia amateur de l'estat espanyol. L'Agrupació Fotogràfica del Taller d'Arts i Oficis de Berga (AFTDAO) ha sigut una de les sis seus en les quals s'ha fet el veredicte de la ISF World Cup 2010, un concurs internacional que organitza Image Sans Frontière (ISF).

Els tres membres del jurat reunits a Berga, Joan Palmer, Santos Moreno i la berguedana Isabel Casellas, han escollit les cinquanta millors fotografies d'entre les prop de 3.000 que s'han presentat al concurs. Aquest veredicte s'ha fet simultàniament a sis països diferents: França, Itàlia, Vietnam. Xina i Xipre, a més de l'estat espanyol, on la seu ha estat a Berga. Tot i que les fotografies jutjades eren les mateixes a les sis seus, Frederic Garrido, president de l'agrupació fotogràfica berguedana ha explicat que "és molt difícil que coincideixen per la cultura" així, per exemple, "la visió d'un xinès és molt diferent de la d'un català".

El procés de selecció de les millors imatges s'ha fet a través de la projecció d'aquestes a la seu de l'entitat berguedana. Mentrestant, tres persones passaven les puntuacions a una base de dades.