Just el dia abans que Berga es converteixi en una festa total, la redacció digital de Regió7 surt avui al carrer per compartir les hores prèvies a la Patum amb els berguedans. Durant tot el dia, hi haurà entrevistes-xat amb berguedans relacionats d´alguna manera amb les festes, un "taller de portades Regió7" i la venda al públic del DVD de la retransmissió de La Patum a TV3.

Aquest dimarts 21, la redacció de www.regio7.cat es farà visible al Passeig de la Indústria de Berga. Hi haurà diversos convidats durant el dia: Sergi Montaner, responsable de la Patum Infantil, Jordi Rafart, modista, i el músic i regidor berguedà Francesc Ribera, "Titot". Seran amb nosaltres per respondre les preguntes que des d´ahir els estant fent arribar els internautes.

A banda de les entrevistes amb aquests tres joves berguedans, durant tota l´estada de la redacció al carrer, els berguedans podran fer-se la seva portada de Regió7. Hi haurà un "Taller de portades" en què podran fer-se una foto, i publicar-la a una portada que se´ls enviarà per mail en format PDF. Aquest no serà l´únic record que s´emportaran de la visita: durant tot el dia, a l´estand del Vall, podreu comprar el DVD de la retransmissió de la Patum que va oferir l´any passat TV3, i que enguany ven aquest diari.