Cinc establiments hotelers i d'allotjament de Berga fan descomptes de fins al 35% en el preu de les seves habitacions avui, demà i diumenge. Aquesta és la primera vegada que es fa una campanya d'aquest tipus a la comarca, se- guint el que ja han fet l'Alt Urgell, Girona i també Barcelona.

Els establiments que aplicaran aquests descomptes són la Fonda Núria, els hotels cal Nen, Ciutat de Berga, Estel i el complex Berga Resort. El descompte només s'aplicarà a reserves fetes directament a l'establiment.

Toni Barat, president de l'associació d'Hostaleria i Turisme del Berguedà, ha explicat que d'aquesta manera es pretén donar un impuls a les estades. A més, d'altra banda s'afegeixen a la campanya de final de rebaixes, coneguda com les gangues, que organitza la Unió de Botiguers i Comerciants, Berga Comercial de la ciutat. Aquesta campanya de liquidació final dels descomptes de temporada comença. La campanya de fora estocs comença avui i continua demà i serveix per oferir els darrers articles de les rebaixes a preus encara més econòmics.