Borredà posa a la venda el primer calendari del poble. Aquesta és una iniciativa conjunta de la Comissió de Festes i l'Ajuntament de Borredà per tal de tenir uns ingressos que permetin destinar-los a activitats culturals, festives i esportives.

El calendari és format per tretze reproduccions dels quadres guanyadors de l'antic concurs de pintura ràpida de Borredà, celebrats anys enrere. Aquests quadres són propietat de l'Ajuntament i són penjats a les dependències municipals. La idea de fer un calendari va néixer en una de les reunions de la Comissió de Festes i l'Ajuntament va aprovar la iniciativa i se n'ha fet responsable. Membres de la comissió i de l'Ajuntament han escollit els quadres que han trobat més interessants, i el disseny i publicació han anat a càrrec d'un professional del sector.

Cada mes conté la reproducció d'un quadre en un gran format, i permetrà enquadrar les reproduccions, guardar-les i penjar-les a casa. D'aquesta manera, Borredà donarà a conèixer una part del patrimoni cultural que té l'Ajuntament, així com el nombre dels pintors guanyadors d'aquest concurs, que ja no se celebra.