L'Agrupament Escolta i Guia Sebastià Montraveta de Gironella va tancar ahir els actes del seu 40è aniversari. Durant tota la jornada d'ahir, a la plaça de l'Estació de Gironella, van celebrar-se diverses activitats obertes a tot el públic per celebrar l'efemèride.

A partir de les 10 del matí, els Falcons de Barcelona van oferir una actuació presentant diverses figures als assistents. Més tard, al voltant de 250 persones van participar al dinar popular, i en acabar va tenir lloc un concert del grup Jo, Jet i Maria Ribot, cantautors manresans.

Aquests han estat els darrers actes que l'entitat d'educació en el lleure ha organitzat, després que el 6 d'abril passat celebressin un sopar amb noranta persones, que va acollir el màxim d'excaps d'aquests quaranta anys que van poder-se sumar a la trobada, sent un acte de retrobament entre les diverses generacions de persones que han passat per l'entitat. Aquest dia també es va fer un especial homenatge a Sebastià Montraveta, un dels fundadors del Cau.

La quinzena de caps de l'agrupament es mostren satisfets de les diverses activitats organitzades per celebrar aquest aniversari.