L'Ajuntament ha decidit no posar en funcionament les instal·lacionsde la piscina del Lledó, com ja ha passat els darrers dos estius, per la impossibilitat de posar en condicions òptimes l'espai per manca de diners.

Fonts municipals han assegurat a aquest diari que de moment no es preveu la inversió necessària per realitzar les obres a aquesta piscina i el consistori ha apostat per destinar els recursos existents a garantir el servei municipal de piscines a les instal·lacions de la zona esportiva Toni Sabata, que han obert aquesta setmana.

El cost de les reparacions necessàries a la piscina del Lledó és d'uns 80.000 euros, als quals no pot fer front si no és amb una subvenció. Per posar en marxa la piscina caldria construir uns nous vestuaris i fer reparacions a les piscines per garantir la seguretat dels banyistes.

No obstant això, sí que s'han obert un cop més les piscines de la zona esportiva de la ciutat un any més amb algunes petites actuacions per posar-les a punt. Durant els darrers mesos, s'han retirat les bases de formigó de la part inferior de les tres dutxes exteriors i s'han substituït per una reixa de PVC. També s'han repintat els murs de la piscina superior.

Per altra banda, el consistori ha optat per mantenir els preus d'ús de la piscina respecte l'any passat. D'aquesta manera, el preu de l'entrada per a adult serà de tres euros, i dos per a menors de 14 anys, persones amb carnet de pensionista i discapacitats.