Les empreses i autònoms del Berguedà tindran més i millor accés a la formació gràcies a la transferència de coneixement que preveu el conveni signat entre la FUB i l´ACEB La Fundació Universitària del Bages (FUB) i l´Associació comarcal d´empresaris del Berguedà (ACEB) han signat avui un acord per promoure l´activitat empresarial i apropar la formació universitària a la comarca.

D´aquesta manera, la FUB reforça la cooperació amb l´ACEB pel que fa a la promoció i activitat formativa al Berguedà. En el marc del conveni, les dues entitats duran a terme accions conjuntes com ara la realització d´estudis de caire econòmic que permetin conèixer i impulsar l´activitat econòmica i l´ocupació al Berguedà.

Una primera concreció d´aquest acord serà la participació dels Estudis d´Empresa de la FUB en l´elaboració del Dossier econòmic del Berguedà, un treball que reflecteix la situació econòmica de la comarca. També en el marc d´aquest acord es preveu l´organització de jornades i tallers per al teixit empresarial, així com descomptes per a les empreses associades a l´ACEB per accedir a màsters o postgraus que organitza la FUB.