Tal com es va anunciar la setmana passada, aquesta tarda la botiga de La Patum ha acollit l´entrega de premis als guanyadors del segon concurs Fotogràfic de La Patum a Instagram, que ha comptat amb la presència de l´Alcalde de Berga, Juli Gendrau, i membres de l´associació

amb membres del Jurat Qualificador. Les imatges guanyadores d´aquest concurs han estat per a la Completa ´Patum de lluïment llesta...´, de @Shumiiii; per passades/passacarrers, ´Passacarrers de Patum, dimecres nit´, de @sinera1967; pe retrat de La Patum infantil l´accèssit, escollit conjuntament per Instagràfic i el Jurat Qualificador, ha estat per a @sergifernandezb, amb la imatge ´Foc, moviment, verd, negre i vermell. Això és una manera d´explicar La #Patum´.

Tal com s´establia en les bases, els guanyadors de cadascuna de les tres categories han rebut un lot de productes de La Patum, juntament amb un àlbum personalitzable Instagràfic. Aquest darrer premi ha estat també el que, com a novetat d´enguany, s´ha donat al guanyador de l´accèssit. Als guanyadors, a qui se´ls farà arribar el premi.

Per part de l´organització es valora molt positivament la participació al concurs, així com també s´agraeix al Jurat Qualificador fer la selecció de la gran quantitat i s ´La Patum, productors´, patrocinadora del Concurs Qualificador.