El passat dia 10 d´octubre a Berga, es va celebrar una Assemblea Comarcal Extraordinària d´ERC. Van assistir 45 militants de Berga, Gironella, Casserres, Puig?Reig i Bagà, membres de les JERC i Lluís Salvador, vicepresident 3er. d´ERC.

Es va debatre àmpliament sobre l´estratègia a seguir a la comarca, sobre l´acord amb impuls per les properes municipals que es va ratificar, i d´altres afers de la secció local de Berga. La nova executiva té com a objectius, entre d´altres, la de treballar per tal d´aconseguir la independència de Catalunya.

Està treballant també en la elaboració d´un ambiciós Pla Estratègic i de Desenvolupament per la comarca, per donar solució a les necessitats dels seus habitants i poder afrontar el futur amb il?lusió i optimisme, ja que els potencials de la comarca en molts àmbits, a criteri de l´Executiva d´ERC, són considerables.

Tots els membres d´aquesta Executiva ja formaven part de l´anterior i continuaran amb les tasques (ja força avançades), de confecció de candidatures als municipis de la comarca per les properes eleccions Municipals/2015.

El regidor a Puig-reig Toni Pérez és el nou president de l'Assemblea, Marie Kaprets assumeix la secretaria d'organització, així com la d'emprenedoria. La regidora a Cercs i consellera del Consell Comarcal també es farà càrrec de la secretaria de Política municipal i territori, juntament amb Josep Colillas, alcalde de Casserres. La tresoreria ha recaigut en Joan Ramon Bella i Eduard Coronado farà de portaveu així com les tasques de comunicació.