El València CF ha emès un comunicat després de la polèmica que ha generat a Twitter una fotografia dels alumnes de l'Escola Xarxa de Berga amb una estelada al camp del Mestalla. En el comunicat el club deia un comunicat dient que «lamenta l´exhibicó de banderes no oficials que generen divisó». A Twitter, la fotografia va generar una important controvèrsia amb piulades en contra de l´estelada i de Catalunya.

Els alumnes del tercer i quart curs d´ESO del centre educatiu berguedà estan de viatge a València. Precisament en tornen avui. Ahir van anar a visitar el camp del Mestalla i és on es van fer la fotografia de grup amb l´estelada. El director de l´Escola Xarxa, Xavier Güell, es va mostrar sorprès per la reacció que hi va haver a Twitter per la fotografia i pel posicionament del club de futbol. «És increïble que es generi aquesta controvèrsia a les xarxes socials només per una fotografia d´uns nens amb una bandera», explicava ahir a la nit a Regió7. «Jo he vist tot el debat per les xarxes socials, però en camp moment ningú del club de futbol valencià s´ha posat en contacte amb mi».

En el mateix comunicat, el València CF explicava que ha formulat una queixa a l´empresa que s´encarrega de fer les visites guiades per l´estadi amb el nom comercial de Mestalla Tour.