L'exposició itinerant de la Patum arriba a Maçanet de la Selva

02.05.2015 | 10:58
Plafons de la mostra

A partir d'aquest dissabte i fins al 12 de maig, estarà exposada a Maçanet de la Selva (la Selva) l'exposició itinerant de la Patum.
Fonts del patronat han explicat que aquesta mostra "ha estat concebuda per divulgar i difondre la festa màxima de la ciutat arreu del món, incidint en aspectes històrics, sociològics i culturals, de tal manera que els seus visitants puguin
percebre una idea el màxim d'aproximada possible de què és la Patum". Existeix la possibilitat que l'exposició pugui veure's en aquesta població fins a final de mes. Tanmateix aquesta opció està pendent de la disponibilitat d'espais en funció de les necessitats de la campanya electoral. "Actuant d'ambaixadora de la festa i de la ciutat, l'exposició itinerant de la Patum es podrà visitar a la sala d'actes de la biblioteca municipal". L'exposició s'emmarca dins la XXV Fira de Pagès i Artesania que se celebra aquest cap de setmana en aquesta localitat.
Fins ara, aquesta exposició, que en el seu moment es va estrenar a Berga, ja ha visitat els municipis de Vilafranca del Penedès, Súria, Granollers, Cervera, Banyoles i Prat de Comte.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema