Des d'anit, el Club Esportiu Puig-reig està una mica més a prop de tenir uns vestidors nous, una reivindicació històrica i fins ara pendent. El govern ha redactat el projecte executiu per fer la primera fase de les obres de construcció dels nous vestidors. Es tracta d'una obra que els tècnics municipals han pressupostat en 597.000 euros i que s'haurà d'executar en el proper mandat. Entre d'altres raons, perquè cal buscar les fonts de finançament per dur-ho a terme, segons ha explicat a aquest diari el batlle, Toni Clement. Anit, el ple municipal va debatre el projecte executiu, del qual es va fer l'aprovació inicial.

"Ens havíem compromès a fer els vestidors nous el 2016 perquè el Club Esportiu Puig-reig celebrarà el seu centenari", ha indicat l'alcalde. Els actuals vestidors són força vells i no reuneixen les condicions adequades. Fonts del club han explicat que els més nous tenen dues dècades d'antiguitat. I els més vells poden tenir setanta o vuitanta anys, aproximadament.

Aquestes instal·lacions tenen un ús intensiu. Fonts del club han informat que cada any utilitzen aquests vestidors 35.000 usuaris. I és que el Club Esportiu Puig-reig té 16 equips de les diferents categories masculines i femenines més un de veterans. Els vestidors s'utilitzen quan hi ha els entrenaments entre setmana i els partits de les competicions corresponents, entre d'altres.