La Patum també disposarà enguany de l´empostissat de la plaça Sant Pere habilitat per a les persones amb mobilitat reduïda. D´acord amb els criteris establerts la resta d´anys, l´ordre de preferència per poder disposar d´una plaça en aquest espai serà la següent: les persones amb mobilitat reduïda reconeguda amb el certificat de discapacitat corresponent, les persones amb certificat de discapacitat superiors al 65% i, per últim, les persones més grans de 75 anys.

Els formularis per sol·licitar una plaça a l´empostissat estaran disponibles a partir de dilluns que ve, 11 de maig, a l´Oficina d´Atenció Ciutadana i a les webs de l´Ajuntament de Berga i de La Patum. La data límit per fer la sol€licitud és el dilluns 25 de maig i en cas que hi haguessin més demandes que places disponibles es farà un sorteig públic el 27 del mateix mes.

El dispositiu comptarà, una vegada més, amb la col€laboració de persones voluntàries de Creu Roja i amb un coordinador responsable, juntament amb el suport dels diferents serveis de seguretat locals.

Els i les sol€licitants han de presentar, juntament amb l´imprès, una fotocòpia del DNI/NIE, i en el cas que sigui necessari, una fotocòpia del certificat de discapacitat.