L'actual equip de govern en funcions de CiU de Berga ha iniciat el traspàs d'informació als representants del proper executiu de la CUP. L'objectiu és que els independentistes, guanyadors de les eleccions municipals del 24 de maig, puguin iniciar el mandat amb el màxim d'informació i coneixement real de tots els temes i expedients.

Anit, després del ple de tancament de mandat, a la sala d'agermanaments del consistori berguedà, va tenir lloc la primera de les quatre reunions previstes entre representants de CiU i de la CUP i tècnics municipals, que es repetiran avui i demà, un dia abans de la constitució del nou Ajuntament fruit dels resultats dels darrers comicis.

L'alcalde en funcions, Juli Gendrau, ha explicat a aquest diari que des d'ahir i fins demà els regidors de les diferents àrees s'aniran reunint amb els futurs regidors de la CUP per donar-los la informació dels seus respectius àmbits: promoció econòmica, cultura, esports, atenció a les persones, recursos humans i un llarg etcètera. "Hem volgut fer un bon traspàs d'informació de la legislatura per àrees i posar-la a disposició dels futurs governants perquè la ciutat avanci". En aquest sentit, Gendrau ha dit que "no hi haurà problemes d'informació, els la facilitarem al màxim", ha assegurat.