Creu Roja Berguedà ha convocat per tercer any una caminada nocturna per Gironella, que aquesta vegada incorpora també una cursa popular. La cita és el pròxim divendres 3 de juliol a les 21 h. Les persones que s'hi inscriguin podran triar si fan el recorregut de 8,5 km caminant o si opten per fer-lo corrent d'una manera no competitiva. En tots dos casos, hauran de dur frontal per il·luminar el camí.

La ruta surt de la plaça de l'Estació de Gironella i puja al casc antic per la muralla. Continua després cap a la casa de Ca l'Esquius, i avança fins a Vallbè, on hi haurà el punt d'avituallament. Després, baixa cap a la urbanització de Cal Ramons, passa pel camí del costat del riu i acaba de nou a la plaça de l'Estació.

La inscripció costa 7 euros i inclou una butlleta per al Sorteig de l'Or de la Creu Roja, que ja en val 5. Així, els participants a la caminada i a la cursa popular contribueixen a una de les principals fonts de finançament de Creu Roja al cap de l'any i, a més, tenen l'opció de guanyar fins a 3 milions d'euros en or. El sorteig es farà a Alacant el 23 de juliol.

Les inscripcions es poden fer el mateix dia de la caminada una hora abans a la plaça de l'Estació, o bé preferiblement de manera anticipada del 29 de juny al 3 de juliol de 10 h a 13 h a l'oficina de Creu Roja Berguedà a Gironella (c. Sant Joan Baptista de la Salle, 3).